Boilere electrice Habitat – apă caldă la discreție

Romstal vă propune boilerele electrice Habitat, produse moderne care sunt folosite pentru încălzirea apei menajere cu ajutorul rezistențelor electrice. Ele sunt soluții excelente pentru cei care doresc boilere care se remarcă prin rapiditatea cu care încălzesc apa. Neavând capacități foarte mari, boilerele Habitat sunt ușor de montat și extrem de rezistente la șocuri mecanice.

Boilerul electric Habitat cu acumulare, este emailat la interior și izolat cu poliuretan de mare densitate CFC Free (20 [mm]). Are formă obișnuită, asemănătoare cu cea a unui rezervor. Deoarece este compus dintr-un ansamblu de încălzire și un termostat, acesta reușește să stabilizeze temperatura apei în funcție de setările alese de utilizator.

Avantajele utilizării unui boiler electric sunt evidente. Ele sunt ușor de instalat și au un debit mare de apă, datorită acumulării. Este demn de precizat că boilerul electric nu necesită coș sau tubulatură de evacuare, ci doar o priză care să-l mențină conectat. După cum știm deja, curentul electric este mai răspândit decât gazul. Iată de ce acest gen de produs este varianta potrivită și pentru cei care au locuințe în locuri mai retrase. Ele se remarcă prin durata mare de viață și mentenanță ușoară, fiind ușor de diagnosticat și reparat.

Alegeți acum un produs foarte util oricărui tip de locuință, scopul său fiind de a vă asigura un flux constant de apă caldă indiferent de sezon.