Cum alegem un rezervor îngropat pentru wc

Acest „mecanism ascuns” deși încă este neobișnuit pentru majoritatea băilor de la noi, începe să fie utilizat tot mai des. Mai jos, vă vom relata cum și când poate fi utilizat un rezervor îngropat pentru wc.

Avantajele utilizării unui rezervor îngropat

– Igiena. Rezervorul vasului pentru wc acumulează foarte mult praf. În cazul utilizării unui model îngropat, după perete se vor afla anume acele componente pe care se depune cel mai des praful.

– Silențiozitate. Rezervorul îngropat, care se află în spatele peretelui fals, se umple practic fără niciun zgomot.

– Ergonomie și design. Cu ajutorul sistemelor de instalare, rezervorul îngropat pentru vasul de wc tradițional, poate fi instalat oriunde în baie, chiar și în colț. Iar încăperea cu rezervor îngropat va arăta stilat și mai spațios.

– Siguranță. Prin orificiul închis de butonul de spălare, poate fi scos, reparat și pus la loc sistemul de spălare. Rezervorul îngropat este protejat de supra umplere de un dren special, prin care apa va trece direct în sistemul de canalizare.

Cum se instalează un rezervor îngropat

Dacă este vorba de un vas de wc care se montează pe podea, rezervorul îngropat se instalează pe peretele capital sau într-o nișă. Acest tip de rezervor are suprafața reliefată sau acoperită cu plasă, pentru o fixare mai bună pe peretele capital.

În cazul vasului de wc montat pe perete, instalarea se face în funcție de sistemul de montare, care, la rândul său depinde de peretele pe care va fi fixat vasul de wc.

Sistem de instalare cadru (toată presiunea va fi pe podea)

Se aplică dacă în loc de perete este o despărțitură ușoară, care nu va suporta greutatea vasului de wc și a rezervorului îngropat. Orificiul pentru butonul de spălare se află în rezervor în partea de sus. Tot aici – fixarea pentru panou sau cutia specială de montare. Întrucât grosimea finisajului este diferită, panourile pot fi puse la adâncimi diferite, elementele de fixare pot fi reglate după mărime, iar cutia tăiată astfel încât să nu iasă spre exterior.

Sistem de instalare bloc

Se aplică dacă sistemul sanitar se montează lângă peretele capital. Rezervorul îngropat este fixat pe perete prin montare „umedă” și este închis cu un panou fals. Pentru o conexiune mai puternică, se va folosi și grilă de montaj.

Acum este momentul potrivit să dați un plus de eficiență și stil băii dumneavoastră, mai ales că la Romstal, aveți o ofertă specială pentru rezervorul îngropat Vaslir Tropea S Block S90, doar 2300 lei și 10 ani garanție: http://bit.ly/2KvTHSZ

Sursa: http://www.4living.ru/items/article/vybiraem-vstroennyi-bachok-unitaza/