Bateria termostatată pentru duș Kludi Zenta – Design futurist, funcționare ireproșabilă

Ai auzit de la prieteni despre beneficiile pe care le aduc bateriile moderne cu termostat? Te gândești să-ți dotezi baia cu o baterie de calitate dar nu știi pentru care să optezi? Te ajutăm noi –  la Romstal găsești bateria termostatată pentru duș Kludi Zenta! Este modelul care te va ajuta să te relaxezi în cabina de dus după o zi istovitoare la muncă. Acest tip de baterie va aduce o economie financiara considerabila grație tehnologiilor implementate care păstrează debitul și temperatura apei constante în timp ce te speli. Datorită aeratorului eco s-pointer este garantată o economie de apă de până la 40%.

Principala calitate a bateriilor termostatate este că mențin temperatura apei la un nivel presetat. În cazul variațiilor de presiune și temperatură din rețea, bateria reglează cantitatea de apă caldă și rece, pentru a menține parametrii prestabiliți. Temperatura selectata este stabilită într-o fracțiune de secundă și menținută, eliminându-se astfel posibilitatea opăririi. Bateriile termostatate îți oferă siguranță și în cazul în care ai copii – riscul opăririi acestora dispare definitiv.

Bateria Kludi Zenta convinge și datorită îmbinărilor de unghiuri și curbe, care o ajută să se integreze perfect în orice baie. Bateria nu se remarca doar prin frumusețe, dar și prin funcționalitate. Va fi extrem de facil de folosit și îmbucurător este faptul că nu va fi nevoie să consumi energie suplimentara pentru încălzirea apei, putându-te bucura de o temperatură ideala pentru spălat. Bateria Kludi Zenta asigură toate condițiile pentru ca să te bucuri de revigorarea unui duș pe cinste.

Economisește resurse și bani, având garanția unui produs de calitate excepțională. Investește în confort și beneficiază de calitățile remarcabile ale unui produs inovator.