Cada Ludica – design minimalist și confort în baia ta

La Romstal găsești cada Ludica produsă de Belform, obiect sanitar de efect recomandat oricărui tip de baie. Cada Ludica se încadrează cu ușurință în orice stil de amenajare tocmai datorita simplității formei, culorii neutre (alb) și a materialului din care este confecționată – acrilul.

Cazi Belform - Model Ludica

Beneficiile acrilului sunt deja bine cunoscute. Acesta prezintă o excelentă duritate și rezistență la zgârâieturi, menține temperatura constantă a apei pentru o perioadă de timp mai îndelungată și este foarte ușor de întreținut datorită suprafeței netede, neporoase, rezistentă la contactul cu agenții de curățare.

 

Designul său interior cu forme simple bine alese nu numai că este atractiv din punct de vedere estetic dar se dovedește și foarte confortabil pentru spate, astfel încât relaxarea utilizatorilor să fie totală. Suprafața sa extrem de netedă împiedică depunerile de calcar din apă sau formarea unor pete de culoare nedorite.

Datorita acrilului, material mult mai ușor decât fonta, de exemplu, cada Ludica va avea o greutate mică. fapt care ne va ajuta foarte mult în procesul de instalare. Nu vă rămâne decât să vă bucurați de o baie relaxantă într-o cadă cu o excelentă inerție termică!

Sursa: blog.romstal.ro