Vrei o lume la picioarele tale? La Romstal încălzirea în pardoseală nu mai e un lux! E o soluție eficientă și accesibilă!

Încălzirea în pardoseală reprezintă o soluție tot mai utilizată datorită eficienței deosebite. Utilizatorii obțin rapid un mediu confortabil deoarece locuințele se încălzesc rapid și uniform iar cheltuielile pentru facturile la gaze sunt foarte mici. Acest lucru se întâmplă deoarece sistemul funcționează cu temperaturi scăzute ale agentului termic din țevile din pardoseală.

Un alt avantaj major este că întreaga instalație este invizibilă, ceea ce vă conferă libertate în alegerea oricărui stil arhitectural. Spre deosebire de încălzirea clasică cu ajutorul caloriferelor, în cazul încălzirii în pardoseală, căldura se distribuie uniform în toată locuința, obținându-se eficiență maximă în încălzire.

Alegeți cele mai bune produse direct din magazinul nostru online și vă puteți construi propriul sistem de încălzire în pardoseală, acea rețea de conducte cu apă caldă montate pe sapa, sub pardoseală. Cu ajutorul acestui sistem veți obține o mărire a spațiului, căldura uniformă în orice cameră din locuință, economie de combustibil, protecție contra alergenilor și acarienilor prin reducerea riscului de apariție a mucegaiului.

Sistemul de încălzire prin pardoseala este adaptabil oricărui spațiu, chiar și în clădiri care au nevoie de renovare. Sistemul poate fi montat sub diferite tipuri de materiale precum gresia, parchetul, piatra, marmura sau betonul, fără să le altereze în timp. Când vine vorba de montarea sistemului de încălzire în pardoseală trebuie să știm că sunt câțiva pași importanți care trebuie urmați. Trebuie să știm exact mărimea camerelor pentru a ști care sunt materialele pe care le vom folosi. A doua etapa este reprezentată de montarea casetelor pentru distribuitor. Cutiile de distribuitor se amplasează obligatoriu mai sus decât țeavă din pardoseală, aceasta permițând evacuarea aerului din tuburi. Apoi, după ce se pregătește suportul, se trece la montarea serpentinelor de încălzire. Această operațiune se execută respectând întocmai traseul din proiect, pasul între țevi, lungimea fiecărui circuit, locul și raza de curbura pentru fiecare schimbare de direcție a țevii.

Indiferent de tipul de țeavă folosită, serpentinele se realizează dintr-o singură bucată. După montarea țevilor, se trece la umplerea instalației și se efectuează proba de presiune. Această probă este necesară deoarece instalația va fi ascunsă în pardoseală și nu se va putea interveni rapid în cazul unor nereguli. Astfel veți putea efectua ultimele modificări înainte de turnarea și întărirea sapei de beton. În ultima etapă veți trece la finisajul pardoselii, operațiune care se executa numai după punerea în funcțiune a instalației de încălzire, atunci când sapa este perfect întărită și uscată.

Transformați-vă pardoseala într-un calorifer uriaș și bucurați-vă de confort maxim cu un consum mai mic de gaze!

Sursa: blog.romstal.ro