Ai nevoie de mobilier pentru baie? Răspunsul este Salgar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da, la Romstal îți punem la dispoziție produse Salgar, unele dintre cele mai noi modele de seturi de mobilier de baie. De ce Salgar? Pentru că este un brand recunoscut pentru calitatea superioară transferată fiecărui produs fabricat. Te asigurăm că și tu îți dorești un mobilier de baie Salgar, care va avea un efect estetic maxim datorită formelor simple dar elegante. Și când vorbim de calitate, nu ne referim doar la materiale de excepție, ci și la funcționalitatea fără cusur.

Producătorul spaniol Salgar a creat mai multe serii de corpuri de mobilier moderne gândite pentru a putea fi încadrate fără efort atât în băi de mici dimensiuni cât și în cele mai spațioase. Ele se vor potrivi ușor cu celelalte obiecte sanitare sau cu faianța de pe perete. Avantajul mobilierului de baie Salgar este special conceput pentru a rezista cu brio o perioadă cât mai lungă de timp în mediul umed de baie.

Salgar vă asigură prin experiența sa îndelungată, care l-a transformat în lider pe piața spaniolă a producătorilor de mobilier de baie, că produce doar mobilă de calitate superioara care să satisfacă toate gusturile.

De acum va va fi mult mai ușor să depozitați accesoriile pe care le utilizați zilnic pentru igiena personală sau alte produse utilizate pentru curățarea băii. Mobilierul este atent proiectat pentru a vă oferi cât mai mult spațiu. El convinge imediat la nivel funcțional dar adaugă valoare printr-un efect vizual aparte, dat de designul special dominat de linii bine conturate.

Conform blog.romstal.ro