Descoperă eficiența excelentă a pompei de căldură aer-apă Zubadan de la Mitsubishi Electric

Alegeți una dintre pompele de căldură aer-apă Mitsubishi Electric Zubadan și elimină aproape complet cheltuielile pentru utilități. Acum este momentul să optați pentru încălzirea locuinței cu ajutorul unei pompe de căldură aer-apă, deoarece veți obține costuri reduse substanțial dar și o putere termică simțitor mai mare decât sursele de căldură care funcționează electric. Pompele de căldură Zubadan sunt produse prietenoase cu mediul care folosesc aerul ca sursă termică. Aerul este o sursă regenerabila disponibila gratuit, tot timpul. Astfel, o pompă de căldură aer-apă va fi capabilă să producă cu un 1kW de energie electrică aproximativ 4kW termici. Așadar, aproximativ 75% din energie este preluată direct din atmosfera înconjurătoare locuinței.

Cheltuielile sunt și mai mici când vorbim despre instalarea pompelor de căldură aer-apă. Montajul unei pompe de căldură de acest gen implica costuri de instalare mici, mai ales dacă e să comparăm cu pompele de căldură sol-apă. Aici nu mai aveți nevoie de săpături ca în cazul pompelor care preiau căldura din sol. Ele vor fi instalate în apropierea locuinței și vor fi gata aproape imediat pentru funcționare. Și mentenanța este una minimă. Tot ce trebuie să vă mai amintiți, este să spălați unitatea exterioară la anumite intervale de timp.

Investind într-un sistem de pompe de căldură Zubadan, format din două unități, una exterioară și una interioară, veți înțelege că veți obține căldură mult mai facil, pentru că noul dumneavoastră sistem de încălzire realizează ușor transferul de căldură de la un mediu cu temperatură scăzută către unul în care temperatura este ridicată. Unitatea exterioară folosește condensatorul din dotare pentru a introduce agent frigorific către schimbătorul de căldură de la interior. Astfel are loc încălzirea circuitului de apă care circulă în sistem.

Pompa de caldura Zubadan

Unul dintre multiplele avantaje ale pompelor de căldură Mitsubishi Zubadan este că se bazează pe tehnologia exclusivă „Flash Injection”, ceea ce înseamnă că aceste produse își mențin constantă capacitatea de încălzire până la o temperatură exterioară de -15°C, totul cu un consum de energie redus, datorită compresorului inverter cu turație variabilă. Bucurați-vă de pompe de căldură de încredere ale căror domeniu de funcționare este garantat până la -28°C. Pompa de căldură se remarcă îndeosebi când temperaturile exterioare sunt extrem de scăzute, grație rezistenței electrice din dotare, care asigură încălzire suplimentară. O pompă de căldură normală nu poate asigura complet necesarul de căldură preluându-l din aerul înghețat de la exterior. Aici intervine Zubadan și compensează prin activarea sursei sale alternative de căldură, rezistența electrică.

Nu trebuie să vă faceți griji nici în ceea ce privește înghețul. Prin țevile din cupru care leagă cele două unități între interior și exterior nu circulă apă cu agent frigorific. Acesta reduce riscul înghețării dacă nu ați introdus antigel în instalație ori dacă volumul de antigel introdus este unul redus.

Beneficiind de tehnologie modernă, pompele Mitsubishi Electric Zubadan pot funcționa pe modul econom, ajutându-vă să mențineți confortul din interior, modificând automat temperatura furnizată către clădire direct proporțional cu temperatura aerului de la exterior.

Pompa de căldură Zubadan poate fi utilizată nu numai pentru a încălzi spațiul de locuit, ci și pentru răcire pe timpul anotimpului cald. De asemenea produsul poate fi cuplat cu instalația de preparare a apei calde menajere.

Un alt avantaj al pompei de căldură Zubadan de la Mitsubishi Electric, este că poate fi automatizată. Ea ne permite un control eficient al zonelor care trebuie încălzite sau răcite dar și prepararea de apă caldă menajeră. Se poate seta funcționarea pe anumite intervale orare lucru care vă va fi util în cazurile în care aveți un program zilnic fix.

Functionare pompa de caldura Zubadan

Pompele de căldură aer-apă Mitsubishi Zubadan aduc confort maxim în utilizare mai ales când sunt utilizate împreună cu un sistem de distribuție de joasă temperatură ca sisteme de încălzire în pardoseală sau cele în pereți. Zubadan face o pereche bună și cu ventiloconvectoarele sau radiatoarele.

Vă invităm să faceți o investiție inteligentă în produse cu durată de viața mare, vă veți bucura de o eficiență energetică mare, în condiții de silențiozitate în funcționare.

Sursa: blog.romstal.ro