Cea mai bună baterie pentru cada freestanding!

Căzile de baie freestanding sunt din ce în ce mai apreciate. Sunt mult mai ușor de montat decât o cadă obișnuită și schimbă în totalitate aspectul băii. În plus, au avantajul de a putea fi amplasate oriunde, chiar și pe mijlocul camerei de baie dacă se dorește acest lucru. Dacă ai optat și tu pentru o astfel de cadă, trebuie să știi că ai nevoie și de o baterie de cadă care să se potrivească perfect, mai exact o baterie cu montaj pe pardoseală.

Alegerea unei baterii de cadă se poate dovedi destul de complicată, mai ales dacă nu știi care sunt caracteristicile principale spre care să te orientezi. De asemenea, ea trebuie aleasă în funcție de nevoile tale, dar și de designul interior al băii. Dacă nu te-ai hotărât încă pentru un model preferat, în continuare o să îți prezentăm cel mai nou model de baterie pentru cadă cu montaj pe pardoseală!

Dacă îți dorești un produs premium, alege cu încredere bateria cadă/duș Kludi Bozz cu montaj pe pardoseală, negru mat. 

Vrei ca baia ta să arate spectaculos? Atunci alege Kludi Bozz – baterie cadă și duș cu montaj pe pardoseală, negru mat. Este fabricată din alamă, cu un finisaj negru mat ce îi conferă un aspect deosebit. Nu îți face probleme în privința culorii, deoarece suprafața este anticalcar, prin urmare este ușor de întreținut.