Băile moderne au baterii îngropate!

Bateria FLEXX.BOXX de la Kludi este soluția perfectă pentru a obține, în baie, un plus de spațiu și comoditate. Bateria încastrată în zid a obținut cel mai important premiu de inovare în tehnologie (Plus X Awards) din Germania, anume pentru înalta calitate și funcționalitate.

kludi

Fiind modern, simplu, rapid și sigur, corpul încastrat contribuie la creșterea flexibilității în conceperea sistemului de duș. Kludi FLEXX.BOXX, având dimensiuni reduse și o formă cilindrică, este perfect pentru instalare în spațiile inaccesibile pentru bateriile de baie obișnuite. În plus, datorită formei sale simplificate – curățarea este mult mai ușoară și mai rapidă, iar gradul de silențiozitate este ridicat.

Producătorii au dorit să facă procesul de instalare mai simplu, de aceea FLEXX.BOXX are termostatul, mixerul și comutatorul deja integrate. Avantajul unei astfel de baterii este că decizia de alegere a setului de finisare poate fi făcută pe ultima sută de metri, deoarece corpul încastrat este furnizat separat de celelalte componente.

Modul-Kludi-FLEXX.BOXX_

Suprafața este protejată de o manta impermeabilă de elastomeri, ce asigură durabilitatea în timp a produsului, iar sistemul de protecție împotriva fluctuațiilor de presiune a apei cu care este echipat FLEXX.BOXX reprezintă încă un avantaj. Unul dintre punctele forte ale bateriei este că caseta nu trebuie să fie deschisă pentru a fi testat la impermeabilitate sau eventuale scurgeri.

Iar cel mai mare atu al produsului – flexibilitatea, oferă posibilitatea de a schimba atât bateria cât și setul în orice moment. Acest lucru este posibil chiar și DUPĂ instalare fără nici o murdărie și nu implică lucrări elaborate.

KLUDI FLEXX.BOXX, cu toate beneficiile prezentat mai sus, este o alternativă reală pentru sistemele existente pe piață.

flexx boxx