ROMSTAL participă la Ora Pământului!

Ora Pământului (Earth Hour) a fost organizată pentru prima dată de către WWF (World Wide Fund for Nature) în Sydney, în anul 2007. Atunci peste 2,2 milioane de oameni și 2000 de companii au deconectat luminile pentru o oră, ca semn al conștientizării problemei schimbărilor climatice. În decursul a doar câțiva ani, mișcarea a luat amploare și implicarea oamenilor de pe tot globul, a transformat Ora Pământului în cel mai mare eveniment de mediu din istorie.

Earth Hour este sărbătorit de fiecare dată în luna martie, care este aproape de echinocțiu, astfel în toate orașele este noapte în intervalul orar 20:30 – 21:30.

Datele arată că se reduce consumul de energie electrică cu cca 11%, ceea ce este echivalent cu îndepărtarea de pe șosele a peste 48.000 de autovehicule.

Noi participăm la eveniment și vă îndemnăm și pe voi să o faceți! Milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră (între 20:30 și 21:30), alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu – Earth Hour. În data de 24.03.2018, noi vom deconecta siglele luminoase ROMSTAL în toate punctele de lucru.

O oră fără energie electrică nu vă costă nimic, dar ce benefică ar fi pentru Terra.