Cabinele de duș cu hidromasaj Vega de la Romstal – ne oferă maximum confort şi relaxare

Pentru cei care iau în calcul instalarea unei cabine de duș în baia proprie, cabinele de duș cu hidromasaj Vega de la Romstal   reprezintă varianta cea mai bună. Indiferent de suprafaţa băii, sau stilul de amenajare, ele se vor încadra perfect şi mai important, bugetul nu va fi afectat, acestea având prețuri excelente.

Aceste cabine cu hidromasaj reprezintă combinaţia perfectă între eleganță, eficienţă şi confort. Spre deosebire de cabinele de duș fără hidromasaj ele oferă mai multe opţiuni. De exemplu, sunt extrem de potrivite pentru cei care vor să facă un duş rapid dar performant, dar și o baie relaxantă care să alunge oboseala.

Jeturile de hiromasaj cu apă caldă întind pielea, întinerind-o și relaxează mușchii. De asemenea ele vor face un masaj performant celor care au dureri de spate sau umeri.

Printre avantajele evidente pe care le obțineți alegând o cabină de duș Vega enumerăm: locul câștigat în baie, instalarea uşoară, consum de apă mult redus, accesul facil (mai ales pentru persoanele în vârstă).

Cabinele de duş Vega sunt foarte spaţioase având o înălţime de 218 cm, în timp ce lăţimea și lungimea încep cu dimensiunile clasice de 90×90 cm ajungând la 120×80 cm. Ele nu oferă în plus doar jeturi de hidromasaj pentru relaxare şi stimulare, panoul de comandă cu ecran tactil integrat permițând de asemenea funcții de: ventilație, iluminare, radio și bluetooth.

Cabinele inovatoare Vega vă vor ține conectat la cele mai noi știri, sau vă vor descreți fruntea cu hit-urile momentului chiar în timpul băii. După duș veți porni ventilatoarele pentru dezaburirea geamurilor.

Cabinele de duş Vega sunt facil de montat și uşor de întreţinut. Geamurile de sticlă beneficiază de un tratament care împiedică depunerile de calcar și sunt ușor de șters. Cădiţa se curăţă cu detergenţi, iar pereţii de sticlă, cu soluții speciale pentru geamuri şi sticlă.

La Romstal veți găsi mai multe modele de cabine de duș cu hidromasaj Vega. Puteți opta pentru o cabină de duș cu cădiță semirotundă, pătrată sau dreptunghiulară. În privința materialului utilizat la fabricarea cădițelor, acrilul, acesta se dovedește excelent datorită raportui calitate/preț.