O baie ca în filme cu cabina de duș pătrată Kansas de la Romstal

Romstal vă recomandă cabina de duș cu profil cromat și geam transparent Kansas, pentru a mobila o baie ca în filme. Cabina se montează facil în orice colț al băii având un perete fix și o ușă batantă care vă va pemite accesul rapid și în siguranță. Geamul securizat al cabinei Kansas are o grosime de 6 mm. Cabina de duș Kansas poate fi comandată la Romstal în 3 dimensiuni, în funcție de spațiul de care dispuneți – 80x80cm, 90×90 cm, 100x100cm.

Cabina de duș pătrată Kansas este una modernă dar, în același timp, extrem de elegantă. Ea ne ajută să ne relaxăm după o zi stresantă la lucru dar ne bucură și din punct de vedere vizual, încadrându-se perfect în orice colțișor al băii, indiferent de mărimea acesteia.

Cabina de duș reprezintă o opțiune mai comodă de utilizat și mai simplu de instalat, fiind o alegere preferată de foarte multă lume pentru echiparea băii. Aceasta nu ocupă mult spațiu, fiind perfectă dacă aveți o baie de mici dimensiuni. ROMSTAL a conceput o cabină de duș pe care nu aveți cum să nu o luați în considerare. Cabina pătrată Kansas este adecvată oricărui tip de baie, având un design funcțional.

Cabina de duș este o variantă mult mai pragmatică pentru a beneficia de dușul zilnic. De cele mai multe ori preferăm dușurile rapide băilor îndelungate, deoarece nu dispunem de timpul necesar sau dispoziția corespunzătoare. Cabina de duș Kansas de la ROMSTAL este exact ce vă trebuie dacă sunteți o persoană dinamică, activă, cu un ritm de viață modern. Aceasta este simplu de utilizat, facilitând accesul înăuntru prin ușa batantă. După terminarea dușului dispuneți de spațiu suficient pentru a vă șterge, fără să împrăștiați apă împrejur.

Investiția într-o cabină de duș Kansas este una inspirată, deoarece aceasta nu numai că își va găsi locul perfect în baie, dar va transforma experiența dușului într-una plăcută și extrem de igienică. Cabina de duș Kansas corespunde tuturor exigențelor, fiind construită din materiale de calitate si având o formă potrivită unui duș cu adevărat perfect.

Elegantă și extrem de funcțională, cabina de duș Kansas va completa excelent baia, fiind exact produsul de care aveți nevoie pentru un duș perfect în fiecare zi!