Pompă de căldură Midea Ecoheat de la Romstal.

Ne-am propus să vă oferim încredere în produsele Midea, produse de calitate superioară care, mai mult se integrează și în categoria ECO, prietenoase cu mediul.

Aerul reprezintă o sursă de căldură gratuită, disponibilă în cantități nelimitate. În pompele de căldură, se poate utiliza ca sursa de căldură doar aerul exterior, care este circulat prin tubulaturi cu ajutorul unui ventilator. De asemenea ele pot utiliza solul sau apa ca surse de energie.

Pompele de căldură prezintă mai multe funcții. Una dintre acestea este reprezentată de funcția de încălzire, care se realizează prin radiatoare, ventiloconvectoare sau sistem de încălzire în pardoseală. Pompele sunt utilizate și pentru răcire, prin intermediul unității ventiloconvectoare. De asemenea, cu ajutorul unui boiler, acestea pot produce și apă caldă menajeră.

Pompele de căldură aer-apă utilizează sursele din mediul înconjurător al locuinței (aer, apă, sol) ca sursă de căldură. Acestea sunt proiectate pentru a furniza căldura într-un mod eficient, scăzând costurile drastic. De asemenea, este bine de știut că astfel de echipamente protejează mediul înconjurător. Un alt avantaj al acestor produse îl constituie faptul că se montează simplu și rapid.

Ia-ți acum o pompă de căldură aer-apă ECOHEAT, splitată, reversibilă, cu funcție de încălzire și răcire, la prețuri foarte competitive pentru piața din Republica Moldova. Pompa de căldură, folosește aerul exterior pentru a încălzi sau răci agentul termic (apa), care va fi distribuit către instalația interioară de încălzire/răcire, precum și către instalația de preparare a apei calde menajere.

Pompa de căldură Midea Ecoheat este alcătuită din unitate internă și unitate externă. Produsul are o structură compactă care asigură o instalare ușoară. Ea va asigura confortul necesar ne având necesitate de protecție suplimentară împotriva înghețului, deoarece conductele de legătură dintre unitatea externă și unitatea internă fiind încărcate cu refrigerant. Tehnologia DC inverter asigură fiabilitate și eficiența maximă în funcționare. Pompa de căldură Ecoheat poate gestiona surse de încălzire auxiliare (aport căldură de la panouri solare, cazane pe gaz, cazane pe combustibil solid. Printre alte caracteristici amintim că permite raglajul temperaturii agentului termic în funcție de temperatura exterioară (compensare climatică) dar și controlul a două zone de temperatură distincte.