Viessmann Vitodens 100-W – centrala termică în condensație potrivită pentru casa ta

Centrala termică Vitodens 100-W cu arzător, grup hidraulic și schimbător de căldură din oțel inoxidabil, oferă tehnologia de condensație într-un spațiu extrem de redus și la un preț acum și mai atractiv. Vitodens 100-W este soluția adecvată atât pentru construcții noi cât și pentru proiecte de modernizare a sistemelor de încălzire existente. Centrala este ușor de instalat și poate fi amplasat în funcție de necesități în baie, în bucătărie, în mansardă, într-o nișă sau în alt colț al casei.

Se remarcă prin eficiență energetică ridicată. Ea consumă mai puțină energie deoarece utilizează suplimentar căldura gazelor arse evacuate, ceea ce are ca rezultat o creștere semnificativă a eficienței energetice a aparatului. Aceasta duce la scăderea costurilor de încălzire și protejarea mediului înconjurător.

Datorită suprafețelor de transfer termic Inox-Radial, Vitodens 100-W ofera o înaltă eficiență energetică și un confort termic deosebit. Arzătorul cilindric MatriX este de asemenea confecționat din oțel inoxidabil. Acesta este foarte economic datorită capacității de funcționare modulantă, corelat cu necesarul de căldură. Grupul hidraulic compact ce poate fi accesat din partea frontală permite intervenția rapidă, simplificând operațiile de întreținere. Acesta conține componentele de circulație a apei, cum ar fi pompa de circulație sau vană de amestec. Pentru dumneavoastră aceasta înseamnă o economie de timp la întreținere sau în caz de interventie asupra cazanului.

Sistemul electronic de automatizare cu care este echipată centrala Vitodens 100-W asigură funcționarea instalației termice în corelare cu temperatura de ambianță a locuinței. În cazul conectării unui senzor de temperatură exterioară, sistemul va comuta automat pe un regim de funcționare corelat cu acesta. Automatizarea include și sistemul de protecție antiîngheț. Deservirea instalației se realizează simplu și prin intermediul butoanelor rotative de reglaj a temperaturilor de încălzire și de preparare a apei calde menajere. Pe afișajul digital sunt indicate temperaturile și parametrii de stare ai instalației termice.