Descoperiți accesoriile de baie Bernina de la Gedy – pentru eleganță și funcționalitate în baie

Aveți nevoie de accesorii de baie de calitate? Romstal Moldova vă propune seria de accesorii pentru baie Bernina de la Gedy.

Accesoriile de baie de la Gedy sunt caracterizate de linii de design simple și precise, ceea ce le face perfecte pentru orice tip de baie. Accesorile Bernina sunt rezistente și robuste, concepute special pentru a rezista mediului tipic din încăperea de baie. Scopul lor este să susțină produsele destinate igienei și îngrijirii personale.

Gedy este o companie de proiectare și producție care propune mobilier și accesorii de baie moderne. Acestea sunt concepute pentru a aduce frumusețe în casă dar și un plus de confort în viața dumneavoastră. Seria Bernina este creată de inovatori pasionați, aflați mereu în căutare de cele mai bune soluții. Astfel, produsele sunt gândite pentru a putea fi adaptate oricărui stil. Elementele din crom și sticlă mată ajută baia să capete un aspect ireproșabil. Accesorile de baie sunt foarte simplu de întreținut și au durată mare de viață.

Alege și dumneavoastră accesoriile de baie Bernina, elemente care vă vor oferi mai multă flexibilitate și vor pune mai bine în valoare spațiul destul de restrâns din baie.

Descoperiți întreaga gamă aici: http://bit.ly/2MHDzPU