Baterie Grohe Eurosmart Cosmopolitan pentru spălător – arhitectură modernă și tehnologie durabilă

Colecția de robinete Eurosmart Cosmopolitan îmbină arhitectura modernă cu tehnologia durabilă.
Pachetul include:
– cartuș 35 mm cu pastile ceramice;
– limitator de debit reglabil;
– pipă pivotantă;
Poziție de montaj: pe spălător.
Eurosmart Cosmopolitan reflectă valorile principale ale minimalismului, fiind gama favorită în amenajarile moderne. Finisată cu tehnologia GROHE StarLight®, ce asigură o suprafață cromată rezistentă la murdărire și la matuire.  Tranziția între forma conică a corpului bateriei și mânerul acesteia exprima o formă rafinată fără a-i compromite soliditatea.
O linie extinsă de produse satisface preferințele în materie de design ale unui public mai larg și include patru tipuri de baterii de lavoar pentru a veni în completarea celor mai recente materiale ceramice pentru baie. Pentru un confort sporit al utilizatorului, mânerul bateriei este proiectat la un unghi de șapte grade față de pipă.
Reflectând valorile minimalismului, Eurosmart Cosmopolitan oferă un design arhitectural pentru un public larg, cu patru modele de baterii pentru lavoar, pentru a fi asociate cu cele mai recente placări ceramice pentru băi.
Pentru a spori confortul utilizatorului, maneta bateriei, în formă de pastilă, este înclinată la un unghi de 7° și echipată cu tehnologia noastră superioară pentru cartuș, GROHE SilkMove®, pentru un control precis al apei, fără efort, pentru o viață întreagă de manevrare facilă și confortabilă a bateriilor.
Certificatul pentru Eficiența Apei (WELL)
WELL (Water Efficiency Label) reprezintă un sistem de clasificare a produselor, lansat de către Asociația Europeana a Producătorilor de Armături (EUnited Valves).
Asemenea certificării Uniunii Europene pentru eficiența energiei, eticheta care se găsește deja pe majoritatea produselor de uz casnic, cum ar fi mașinile de spălat vase sau rufe, WELL a fost înființat pentru a susține folosirea în mod responsabil a apei și pentru a furniza un sistem de evaluare ușor de înțeles de catre consumatori și profesioniști.
Pentru bateriile de lavoar cu monocomandă, criteriile de evaluare pentru certificarea WELL sunt:
– Debitul de apă;
– Temperatura.
Punctajul maxim pentru fiecare criteriu de evaluare este de 2 stele.
Bateriile de lavoar Eurosmart Cosmopolitan EcoJoy™ au obținut un maxim total de 4 stele în urma certificării A.
Tehnologiile gamei GROHE Eurosmart Cosmopolitan: