GROHE EURO – fă cunoștință cu stilul inconfudabil

Colecția GROHE EURO transformă chiar și băile mici în obiecte de design inovatoare. Liniile curgătoare creează o atmosferă de relaxare în baie și îndeplinesc cerințele stilului individual. Ca urmare a succesului Bau Ceramic, GROHE a introdus o a doua linie ceramică modernă, poziționându-se astfel ca furnizor de servicii complete pentru baie. GROHE beneficiază de o vastă experiență în toate domeniile echipamentelor de baie: inspirația culturii japoneze de îmbăiere a copiilor și decenii de experiență în ceramica de baie caracterizează GROHE ca partener pentru designul armonios al băii dintr- singura sursa.

Cu designul lor unic, proiectantul GROHE a adaptat produsele liniei Euro ceramice exact pentru a se potrivi cu fitingurile Eurosmart și Eurostyle, precum și cu liniile Eurosmart Cosmopolitan și Eurostyle Cosmopolitan – o combinație perfectă de formă și funcție cu o calitate dovedită. Colecția combină performanța excelentă la un preț atractiv și include tot ce este necesar pentru designul perfect al băii. Un avantaj mai ales pentru băile mici: datorită mărimii lor compacte, chiuvetele și toaletele Euro ceramice fac cea mai eficientă utilizare a spațiului.
Tehnologiile inovatoare ale produselor ceramice Euro garantează o igienă maximă și un confort maxim pentru consumator. În timpul procesului de dezvoltare a noilor linii de produse, accentul a fost pus pe toaletele de înaltă calitate, ale căror caracteristici se remarcă în mediul competitiv. Acestea includ, în mod standard, tehnologia de spălare Rimless și un capac care se închide ușor și liniștit și poate fi ușor eliberat din toaletă. Ca urmare, toaletele sunt deosebit de ușor de curățat, iar suprafața de igienă PureGuard previne, de asemenea, până la 99,9% creșterea bacteriilor în colțuri și crăpături datorită ionilor speciali. În plus, toaletele Euro ceramice vin cu tehnologia Triplu Vortex, în care trei intrări cu apă creează un vârtej care curăță optim întregul bazin interior. Acest tip de curățare este mult mai silențios decât toaletele tradiționale.
Vasul suspendat, fără ramă GROHE EURO, îl găsești la Romstal, apasă AICI.