Stil și funcționalitate cu uscătorul de prosoape San Remo

 

Calorifer din oțel, pentru instalații de încălzire la interior, ce îmbină perfect rolul estetic cu cel funcțional. Se adaptează perfect în orice încăpere. Asigură confort termic ridicat chiar și în camere cu suprafețe mari. Caloriferul din oțel pentru baie San Remo conferă o notă aparte oricărei băi prin designul său deosebit, transformând încăperea din una monotonă într-una distinctă. Producătorul este firma italiană Lazzarini, recunoscută atât pentru calitatea excepțională a produselor, cât și pentru prețurile accesibile.

Portprosopul (uscătorul de prosoape) este realizat din colectoare amplasate vertical, cu sudura efectuată fără urme. Se remarcă prin design deosebit și putere termică ridicată. Poate fi utilizat și în cazul încăperilor cu suprafețe mari. Modelul este unul de dimensiuni mai mari, având lățimea de 600 mm și înălțimea de 1110 mm, cu masa de 11,4 kg.
Culoarea cromată îl face remarcabil, conferind o notă de eleganță băii. Se asortează cu ușurință în băi cu decor rafinat.

Modelul de radiator pentru baie San Remo nu are doar aspect plăcut, ci este rezistent și foarte practic. Stilul simplu și minimalist îl evidențiază, iar funcționalitatea îl face să fie ideal pentru a usca prosoapele. Este ușor de instalat și de întreținut, fiind special conceput pentru a fi utilizat pe o perioadă îndelungată de timp. Calitatea oțelului îl face un produs durabil, având garanție 10 ani dacă este montat în instalație proprie și 3 ani dacă este montat în instalație centralizată.

Uscătorul de prosoape din colecția San Remo este alegerea ideală pentru băile spațioase, asigurând necesarul termic pentru acestea. Are un aspect estetic deosebit datorat culorii cromate, oferind încăperii în care este instalat un aer de eleganță și rafinament.

Calitatea înaltă indubitabilă, designul funcțional și aspectul plăcut fac din acest produs unul potrivit pentru a crea o atmosferă deosebită și va înviora încăperea prin detaliile subtile. Îmbină perfect dimensiunile generoase cu o putere termică mare și funcționalitatea cu aspectul estetic!

Și nu uita, la Romstal Moldova, găsești modelul cu dimensiunile 600 x 1110 mm la doar 900 lei! Doar până pe 23 februarie!