Prinde aripi la Romstal cu LiberCard de la Moldova Agroindbank

Nu-ți mai amâna planurile! Cumpără instalații termo, hidro și sanitare atunci când ai nevoie de ele. Magazinele noastre au devenit parteneri ai primului card de cumpărături în rate și fără dobândă din Moldova – LiberCard.

LiberCard este ușor de utilizat, are un design unic și îți oferă o serie de avantaje care îl fac special în lista de carduri pentru cumpărături. Iar mai nou, poți să-l utilizezi din plin și pentru cumpărăturile în rețeaua de magazine Romstal.

Dacă până acum, ca să-ți iei, de exemplu, o centrală termică sau o cabină de duș, trebuia să aduni bani luni în șir sau să aștepți până ce îți va fi aprobat creditul, acum ai toate șansele să te bucuri de produsele preferate oricând îți dorești, achitându-le treptat și… fără dobândă. Sună bine, nu? Și asta nu e tot.

În magazinele Romstal, poți orice îți dorești cu 0%, pe o perioadă de 3 luni. Planul de rambursare a banilor, dar și toate achizițiile efectuate cu LiberCard, le poți urmări oricând, direct din telefonul tău mobil – în aplicația MAIBank.

Poți obține LiberCard simplu și rapid, completând cererea online pe www.libercard.md sau mergi doar cu buletinul de identitate la Moldova Agroindbank. Este atât de comod să ai un card de cumpărături la îndemână, ori de câte ori vrei să achiți ceva. Odată ajuns la magazin, trebuie doar să-l scoți din buzunar și cu o simplă mișcare, plătești ușor și rapid toate cumpărăturile.

Cumpără acum, dar achită treptat! Ia-ți tot de ce ai nevoie din magazinele Romstal și achită cumpărăturile avantajos cu cardul de cumpărături în rate și fără dobândă – LiberCard.