Întâmpină sezonul rece fără grijă cu Romstal – alege centrala Bosch Condens 2300 W și primește cadouri

 

Întâmpină sezonul rece fără grijă! Cumpără la Romstal centrala în condensație Bosch Condens 2300 W, 24 kW, cu kit de evacuare inclus https://bit.ly/32Xlbuk și primește cadou un termostat wireless Honeywell și un cupon de garanție suplimentară de 24 luni. Pentru că vrem să te bucuri din plin de confortul climateric al casei tale. Atenție, promoție valabilă în limita stocului disponibil!

Bosch Condens 2300 W – Tehnologie pentru o viață

Tehnica de încălzire a centralelor termice cu condensare valorifica la maxim capacitatea calorică a combustibilului, extrăgând maximul de căldura pentru confortul locuinței dumneavoastră. Centralele cu condensare utilizează o mare parte a căldurii de condensare existentă în gazele arse și o reintroduc în sistem.

Oferta de produse Bosch se definește prin: sisteme de înaltă calitate și tehnologii inovative.

Centrala Bosch Condens 2300 W este o centrala termică cu condensare pe gaz, cu montare pe perete. Centrala a fost proiectată pentru a oferi eficiență maximă adaptându-se automat la necesarul dumneavoastră de încălzire.

Centrala este concepută pentru un consum de energie scăzut și o solicitare a mediului înconjurător redusă, oferind in același timp confort sporit. Necesarul de combustibil al arzătorului este reglat în funcție de necesarul de energie al locuinței. Când necesarul de căldură se reduce, aparatul continuă să funcționeze cu o flacără mai mică. Specialiștii denumesc acest proces reglare permanentă. Datorită reglării permanente, oscilațiile de temperatură sunt reduse, iar căldura este distribuita în mod uniform în încăperi. Astfel se poate întâmpla ca aparatul să fie in funcțiune pe o perioadă mai lungă, însă consumul de combustibil să fie mai mic decât în cazul unui aparat care pornește și se oprește în permanență.