Centrala termică în condensare ecoTEC plus

centrala termică ecoTEC

Informații tehnice centrala termică ecoTEC plus: un produs de top cu un design nou.


Noul ecoTEC plus a fost îmbunătățit – cu cele mai noi tehnologii, unice în clasa sa, oferă o soluție de încălzire fiabilă pentru astăzi și mâine.
Raportul său optim performanță-preț îl face întotdeauna cea mai bună alegere.
Datorită noii sale funcții inteligente „IoniDetect”, aparatul gestionează singur tipul de gaz și calitatea fluctuantă a acestuia.
Un alt avantaj este reprezentat de designul compact: spre exemplu, centrala termică ecoTEC plus cu puteri ridicate va fi ideală pentru înlocuirea economică din punct de vedere al spațiului al centralelor vechi.


EcoTEC plus VUW Control confortabil prin funcționare tactilă integrată sau confort de operare intuitiv cu controler suplimentar și aplicație gratuită Confort remarcabil al furnizării de apa caldă cu sistem de tip spate în spate ecoTEC plus 25-40 kW.

  • Noul ecoTEC plus reprezintă versiunea perfectă pentru locuințele uni-familiale sau multi-familiale. Este disponibil în trei variante diferite (VU, VUW).
  • Noua funcție de reglare a arderii IoniDetect.
  • Conectivitate inteligentă și design plat.
  • Noul afisaj simplu, sensibil la atingere, pentru instalare și întreținere ușoară.
  • Date concrete pentru o diagnosticare precisă prin LIN bus disponibile în interfată Nou afisaj simplu tactil pentru o instalare ușoară.
  • Noul concept de design și funcționare al interfeței ecoTEC plus, aliniat cu comenzile noastre fac instalarea și funcționarea mai rapide ca niciodată.
  • Structura clară a meniului, asistentul de instalare cu explicații și afișarea simplă a textului oferă suport în utilizare.
  • Performanță remarcabilă și tehnologii dovedite Noul ecoTEC plus: o centrală flexibilă pentru orice casă, cu tehnologie de ultimă oră dovedită.

Control inteligent al combustiei: loniDetect

Punctul central al noului ecoTEC plus este controlul combustiei IoniDetect. Acest sistem de combustie autoadaptant detectează automat tipul de gaz și echilibrează fluctuațiile acestuia.

Noul electrod integrat de control al ionizării monitorizează constant flacăra. Acest aspect permite optimizarea continuă a calității arderii, prin adaptarea raportului dintre aer – gaz. Veți fi perfect pregătit pentru conversia pieței de la gazul L la gazul H in următorii ani.

Pentru instalatori

Noua pompă de înaltă eficiență comunică cu dumneavoastră. Aveți nevoie de date precise pentru a efectua o întreținere rapidă? Echipat cu o pompă modernă de înaltă eficiență cu comunicare LIN Bus, ecoTEC plus oferă un nivel de informație mai aprofundat în noul meniu al interfeței. Veți obține date precise, spre ex. prezentări generale ale consumului de energie electrică ale pompei, pentru a efectua diagnosticări precise și depanări mai eficiente. EcoTEC plus este pregătit de conectare.

Doriți să beneficiați de un sistem de încălzire inteligibil și intuitiv ce facilitează comanda de oriunde?

Combinați noul controler sensoCOMFORT VRC 720 cu modulul sensoNET VR 921 și puteți accesa cu ușurință toate funcțiile majore de comandă prin MyVaillant.
Chiar dacă nu sunteți acasă. Beneficiul dvs.: ecoTEC plus, sensoCOMFORT și MyVaillant împărtășesc același concept în materie de design și control. Așadar, dacă învățați să utilizați unul dintre dispozitive, deja sunteți familiarizați cu celelalte.

Noul Vaillant ecoTEC exclusive se potrivește celor mai înalte standarde de tehnologie și conectivitate cu gândire durabilă, acordată în consecință cu eticheta noastră Green iQ, o marcă de ingrediente pentru produsele selectate din portofoliul Vaillant.

Caracteristici principale

Conectivitate / Inteligență

Dispozitivele inteligente conectate la domiciliu și Internetul obiectelor devine un nou standard – prezent pe toate piețele.

Afisaj simplu tactil pentru o instalare ușoară.

Noul concept de design și funcționare al interfeței ecoTEC plus, aliniat cu comenzile noastre fac instalarea și funcționarea mai rapide ca niciodată.

Structura clară a meniului, asistentul de instalare cu explicații și afișarea simplă a textului oferă suport în utilizare.

Centrala termică ecoTEC plus

Centrala termică ecoTEC plus VUI : Soluția perfectă pentru locuințe mai mari

Mai mult confort reprezentat de alimentare cu apă caldă. Beneficiați de sistemul de tip spate în spate dovedit, pentru montare ușoară pe perete și instalați aparatul chiar și în spații mici, datorită amprentei sale de 0,3 m2. Prin recipiente de 10 litri din oțel inoxidabil, beneficiați de o cantitate remarcabilă de apă caldă menajeră în mai puțin de 5 minute la utilizări simultane.

În plus, este nevoie de doar 5 minute pentru a reîncărca boilerul. Cel mai mare beneficiu este: pentru utilizări reduse, centrala nu trebuie să pornească, datorită capacității mari de stocare a apei calde menajere. Rezultă o funcționare lină și silențioasă și, astfel, liniște pentru dvs și familia dvs.

Control inteligent al combustiei: loniDetect

Punctul central al noului ecoTEC plus este controlul combustiei IoniDetect. Acest sistem de combustie autoadaptant detectează automat tipul de gaz și echilibrează fluctuațiile acestuia. Noul electrod integrat de control al ionizării monitorizează constant flacăra. Acest aspect permite optimizarea continuă a calității arderii, prin adaptarea raportului dintre aer – gaz. Veți fi perfect pregătit pentru conversia pieței de la gazul L la gazul H în următorii ani.

Noua pompă de înaltă eficiență comunică cu dumneavoastră

Aveți nevoie de date precise pentru a efectua o întreținere rapidă? Echipat cu o pompă modernă de înaltă eficiență cu comunicare LIN Bus, ecoTEC plus oferă un nivel de informație mai aprofundat în noul meniu al interfeței. Veți obține date precise, spre ex. prezentări generale ale consumului de energie electrică ale pompei, pentru a efectua diagnosticări precise și depanări mai eficiente.

ecoTEC plus este pregătit de conectare

Doriți să beneficiați de un sistem de încălzire inteligibil și intuitiv ce facilitează comandă de oriunde? Combinați noul controler sensoCOMFORT VRC 720 cu modulul sensoNET VR 921 și puteți accesa cu ușurință toate funcțiile majore de comandă prin MyVaillant.

Centrala termică ecoTEC plus

Chiar dacă nu sunteți acasă. Beneficiul dvs.: ecoTEC plus, sensoCOMFORT și MyVaillant împărtașesc același concept în materie de design și control. Așadar, dacă învățați să utilizați unul dintre dispozitive, deja sunteți familiarizați cu celelalte.