Avantajele chiuvetelor de bucătărie din inox de la GROHE

Ai nevoie de o chiuvetă de bucătărie din inox de cea mai bună calitate?! Nimic mai simplu! La Romstal găsești chiuvete GROHE la cele mai bune prețuri! Grohe este un nume recunoscut în domeniu, care garantează calitate. Chiuvetele din inox produse de Grohe prezintă caracteristici inteligente care vor face din spălat o activitate mai plăcută. Evident, sunt ușor de utilizat și curățat, iar zgomotul apei care curge în timpul utilizării va fi redus simțitor.

Inoxul este un material foarte rentabil raportat la durabilitatea sa crescută (durata de viață este de zeci de ani). O chiuvetă din inox este extrem de elegantă, modernă, integrându-se perfect în orice stil de amenajare. Inoxul este materialul ideal în bucătărie. Este utilizat nu numai pentru chiuvete ci și la tacâmuri, vase de gătit sau alte electrocasnice.

Alege și tu o chiuvetă din inox GROHE extrem de durabilă, practică și, trebuie să adăugăm, complet reversibilă. Da, poti alege chiuvete de diverse forme și dimensiuni, cu una sau mai multe cuve, care vor umple spatiul rămânând mereu curate și strălucitoare. O chiuvetă de bucatarie din inox este rezistentă la rugină și coroziune.

Grohe a implementat câteva tehnologii inovative în chiuvetele sale de bucătărie:

Tehnologia GROHE StarLight

Oferă o suprafață strălucitoare, durabilă, care va face ca chiuveta ta să arate mereu excelent. GROHE folosește inox dintr-o clasă peste standard, iar tehnica inovativă de periere creează o suprafață fină, ușor de curățat.

Tehnologia GROHE QuickFix

Cu ajutorul sistemului QuickFix vă puteți instala cu ușurință chiuveta. Vine cu orificii pre-perforate pentru baterie și montaj reversibil, pentru flexibilitate în design.

Tehnologia GROHE Whisper

Cu ajutorul tehnologiei GROHE Whisper poți reduce zgomotul din bucătărie. Chiuvetele sunt echipate cu o izolație specială, care minimizeaza zgomotul de la nivelul bolului.

De asemenea, ai sistem automat pentru evacuare care te va ajuta să nu mai introduci mâna în apa murdară.

Chiuvetele Grohe din inox pot fi montate atât pe mască cât și pe blat. Indiferent de modelul pentru care optați, veți avea parte de un preț excelent raportat la calitate.

Descoperă modelele de chiuvete Grohe din inox disponibile la Romstal, intră pe str. Uzinelor 12/10 și alege-o pe cea care se potrivește cel mai bine bucătăriei tale!