Descoperă gama completă de termostate Kontrolia!

descoperă termostate kontrolia

Locuința ta are nevoie de un termostat? Noi îți venim în ajutor și te informăm că am extins gama de termostate Kontrolia (HABITAT)! Aici găsești dispozitivul care va răspunde dorințelor tale și stilului tău de viață.

În situația în care îți petreci o bună parte din timp, în interiorul casei, poți opta pentru un termostat pe care îl setezi manual, oricând dorești. Totuși, dacă ai o înclinație către tehnologie sau nu ești prezent tot timpul în locuință, cu siguranță, termostatul programabil va fi o bună variantă.

Dacă preferi să deții controlul, chiar și de la distanță, noul termostat programabil WT20, cu funcție WI-FI este soluția ideală. Poți seta temperatura dorită de oriunde te-ai afla și la orice oră din zi, prin intermediului internetului, cu ajutorul unui telefon mobil. Astfel, în momentul în care te vei întoarce în locuință, vei avea parte de o atmosferă perfectă.

Vezi aici mai multe detalii despre termostatul Habitat WT20:

Designul termostatului WT20 este unul modern și dispune de un display mare, ce poate fi citit clar prin luminarea fundalului. În plus, pe display este afișată temperatura setată, alături de temperatura măsurată și timp. Interfața este una cât se poate de simplă și prezintă 5 butoane, ce permit o utilizare ușoară. Mai mult, termostatul inteligent Habitat dispune de 4 perioade programabile pe zi, detector de ferestre deschise, protecție antiîngheț, dar și funcție de blocare, în cazul în care este utilizat de copii.

Noi îți oferim soluții SMART pentru locuința ta, iar tu trebuie doar să alegi modelul care răspunde cel mai bine nevoilor tale! Începând cu termostatele programabile cu fir sau wireless, până la cele digitale sau cu comandă prin unde radio, termostatele Habitat asigură un confort sporit și controlează eficient sistemul tău de încălzire.

Te așteptăm în magazinele Romstal sau pe site-ul nostru, pentru a alege din varietatea de produse disponibile în gamă!