Alegeți cea mai bună opțiune a ridicării presiunii apei cu Hidroforul Electronic de la DAB

E.syBox MINI este un hidrofor electronic integrat cu tehnologie inverter. Acesta asigură un debit variabil la presiune constantă. Sistemul cu tehnologie inverter oferă, în comparație cu motoarele electrice standard, datorită turației variabile, economie de energie electrică, nivel de zgomot redus, nivel de uzură redus.

Este un produs revoluționar care oferă o experiență nouă referitoare la ușurința instalării și a unui înalt nivel de comfort în utilizare. E.sybox Mini este soluția ideală pentru rezolvarea oricărei probleme legate de îmbunătățirea presiunii în instalații domestice. E.sybox mini înglobează cele mai noi tehnologii dezvoltate de DAB pentru a asigura o presiune constantă în funcție de necesități și optimizarea în mod corespunzător a consumului de energie.

Datorită acestor caracteristici, e.sybox mini este cel mai ergonomic și mai evoluat sistem în domeniul presurizării apei pentru uz casnic și uz rezidențial din lume.

Fiecare detaliu al e.sybox este atent proiectat pentru a asigura un nivel de confort care fixează noi standarde de referință pentru acest sector. Doar conectați e.sybox la mufa de alimentare pentru a avea toată apa necesară, atunci când este necesar. Zgomotul perceput ca și vibrațiile sunt reduse la minim și sistemul este super silențios doar 45 dB în timpul folosirii standard.

Datorită tehnologiei Inverter e.sybox atrage energia necesară în conformitate cu cerințele de apă, evitându-se astfel consumurile inutile și permițând o economie considerabilă de energie.