O cadă poate transforma baia într-o oază de relaxare

Romstal te invită să alegi o cadă potrivită pentru baia ta la un preț avantajos! Avem pentru tine căzi de diferite dimensiuni, forme și culori care vor schimba total modul în care arată baia. O baie cu spumă, muzică, lumină difuză nu poate fi completă fără o cadă de baie de calitate – adevaratul element cheie al acestui ritual.

Îți recomandam să investești într-o cadă de baie durabilă, care să adauge stil băii tale, oferindu-ți în același timp confortul necesar.

Poți alege o cadă de fontă, rezistentă și durabilă, dar trebuie să ai în vedere că fonta este un material dur, care se încălzește mult mai greu decât o cadă din materiale mai nou apărute pe piață, precum acrilul sanitar. Menține însă, temperatura apei mai mult timp.

Dacă spațiul îți permite, îți recomandăm o cadă centrală. Este un model elegant care va da personalitate băii și va determina alegerea celorlalte elemente ale camerei de baie: de la gresie și faianță, până la stilul obiectelor sanitare și al accesoriilor.

Pentru cei interesați în primul rând de aspectul practic în ceea ce privește alegerea căzii de baie, recomandăm o cada de acril. Este un material mult mai ușor decât fonta, dar suficient de rezistent și durabil, care poate fi turnat în forme din cele mai diverse. Această proprietate permite crearea unor modele de căzi în forme din cele mai inovative, care să se potrivească celor mai variate stiluri de amenajare: căzi drepte, căzi asimetrice sau căzi de colț.

Acrilul sanitar are o structură non-poroasă cu proprietăți antibacteriene, ușor de curățat și care își menține strălucirea timp îndelungat. Se încălzește ușor și menține bine temperatura apei.

Medicii recomandă ca baia în cadă să nu dureze mai mult de 15-20 de minute, timp suficient pentru relaxare și revigorare. Temperatura apei indicate pentru îmbăiere este de 34-36 de grade și nu trebuie să depășească 38 de grade, pentru că duce la deshidratarea pielii.

Și pentru că am vorbit despre căzi din materiale inovatoare, nu puteam omite căzile din quaryl de la Villeroy&Boch. Quarylul reuneşte caracteristicile naturale ale cuarțului cu varietatea răşinilor acrilice de înaltă calitate. A fost dezvoltat de Villeroy& Boch exclusiv pentru producţia de căzi de baie şi cădițe de duş de înaltă calitate. Avantajele lui țin de flexibilitatea în design dar și în întreținere. Quarylul se curăţă uşor datorită suprafeţei sale netede, fără pori, iar suprafeţele îşi menţin luciul de durată. Căzile din Quaryl® au de-asemenea un efect antiderapant şi de protecţie fonică.

Pentru cei care vor să ducă experiența unei băi relaxante la standardele unui SPA la domiciliu, le recomandăm Cada Squaro Edge cu suport și coloana de scurgere incluse, la un preț special!